Строителен подемник под наем в изкоп

Строителен подемник под наем в изкоп

Строителен подемник под наем в изкоп. Строителна компания нае строителен подемник, който монтирахме в изкоп на бъдеща жилищна сграда. Желанието на възложителя, е да има лесен и бърз начин за вертикален транспорт на строителните работници от дъното на изкопа до кота “0”. Избрахме да монтираме, най-компактния модел строителен подемник Electroelsa Elsa PM10. Товароподемността на хаспела е до 1000кг. Подемникът Electroelsa Elsa PM10 е с най-оптималните външни габаритни размери 1510 x 1570мм. С това улеснение, възложителят осигури максимално бързо движение на строителните работници. Строителният подемник(хаспел) Electroelsa Elsa PM10, е един от най-оптималните по размери и производителност подемници необходими за строителството и индустрията.

Строителен подемник под наем в изкоп

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Хаспел под наем в изкоп

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Необходим ти е строителен подемник? Обади ни се – 0877360060! Проверени и реновирани подемни съоръжения за вашия строителен обект.