Строителен подемник под наем за груб строеж

Строителен подемник под наем за груб строеж

Строителен подемник под наем за груб строеж. На строителен обект в центъра на град София, не е възможен монтаж на кулокран. За покриване дейностите по вертикален транспорт, монтирахме строителен подемник с товароподемност до 1000кг.. С този строителен подемник, строителят, ще обслужва грубия строеж, като превозва кофражната система към следващия етаж. Строителният подемник, ще послужи за превоз на материали и за довършителните СМР дейности. Строителният подемник, ще се надгражда поетапно спрямо растежа на грубия строеж.

Строителен подемник под наем за груб строеж

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения.  Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Строителни подемници 1 тон под наем

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!