Строителен подемник под наем за МЦ Пентаграм

Строителен подемник под наем за МЦ Пентаграм

Строителен подемник под наем за МЦ Пентаграм. По желание на главния изпълнител на обекта, доставихме строителен подемник под наем подпомагащ работните процеси по изграждането на МЦ Пентаграм. Строителният подемник под наем е с товароподемност до 1000кг., е съобразен изцяло със свободното габаритно пространство. Благодарение на компактните си размери, строителните подемници Electroelsa Elsa PM 10 са подходящи за всякакви обекти включително обекти с ограничено пространство. Строителните подемници Electroelsa Elsa PM10 са подходящи за обекти в центъра на града.

Строителен подемник под наем за МЦ Пентаграм

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – Италиански производител на саморазгъващи се кранове, Peiner System – Италиански производител на кулокранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Компактен строителен подемник под наем

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!