Строителен подемник в асансьорна шахта

Строителен подемник в асансьорна шахта

Строителен подемник в асансьорна шахта с размери 200×240см. С цел повишаване на производителността и оптимизиране на процесите по вертикален транспорт на строителния обект, монтирахме строителен подемник в асансьорна шахта. Строителният подемник е с товароподемност до 700кг, сертифициран за превоз на хора и материали. Работната височина на хаспела в асансьорната шахта е 40м. Монтажът на строителния подемник е изпълнен спрямо изискванията на клиента, като последната спирка излиза на покрива на сградата. Платфформи БГ ООД, предлага разнообразие от строителни подемници за асансьорни шахти с размери – 160×160см, 180×180см, 200×200см, 220×250см. Спрямо външните размери на строителния подемник, предлагаме и товароподемност от1000кг. или 2000кг.

Строителен подемник за асансьорна шахта

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Хаспел за асансьорна шахта

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .