Строителен подемник за асансьорна шахта

Хаспел за асансьорна шахта Плевен

Строителен подемник за асансьорна шахта с размери широчина 160см и дълбочина 220см. Както и за други наши клиенти, проектирахме и произведохме строителния подемник по размерите на асансьорната шахта. Въпреки компактния размер на асансьорната шахта, успяхме да предложим съоръжение с товароподемност до 1500кг. Размер на работния кош с дълбочина 120см, широчина 110см., като по този начин улеснихме превоза на европалети с материали. За още по-голяма безопасност добавихме и товароограничител. С монтирането на товароограничител, удължаваме живота на съоръжението, като го предпазваме от претоварване. Предвид, че сградата се намира в сърцето на столицата, а именно в центъра, асансьорната шахта се доказа, като един от най-ефективните модели за вертикален транспорт на хора и материали.

Строителни подемници за асансьорна шахта

Монтирахме строителния подемник в асансьорната шахта от ниво минус 2, като хората и материалите се товариха на ниво 0. От там по вертикала достигаха до необходимия етаж. Използването на строителни подемници в асансьорните шахти, позволява да превозвате материалите тихо и незабелязано. По този начин избягвате възможността за инцидент с външни за обекта субекти. Строителен подемник за асансьорна шахта е тихият помощник на строителния обект, който подобрява ефективността при извършване на ежедневните процеси по вертикален транспорт на хора и материали.

Хаспел за асансьорна шахта

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Вертикален транспорт в асансьорна шахта

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!