Строителен подемник за асансьорна шахта

Строителен подемник за асансьорна шахта

Строителен подемник за асансьорна шахта в град София. Доставихме и монтирахме строителен подемник за асансьорна шахта с размери 1600ммХ1900мм. Строителният подемник е с оптимални размери, позволяващи използването му в малките размери на асансьорната шахта. Товароподемността на строителния подемник е до 300кг. Скорост на подем е до 20м/мин. Височината на монтаж е до 29м. Благодарение на монтажа на строителния подемник в този обект, възложителя ще превози хиляди килограми товари, с които ще улесни работата на строителните работници.

Малък хаспел под наем

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Строителен подемник за асансьорна шахта

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .