Строителен подемник за асансьорна шахта

Строителен подемник по размери на клиента за асансьорна шахта

Строителен подемник за асансьорна шахта по размери на клиента. За нуждите на свой партньор, произведохме, доставихме и монтирахме чисто нов строителен подемник за асансьорна шахта с товароподемност от 1500кг с височина до 65м. Асансьорната шахта на ново строящата се сграда е с размери 2200ммХ2500мм. Съоръжението е оборудвано с инвертор с функцията плавен старт и плавен стоп. Съоръжението ще се използва за транспортиране на материали при дейностите по довършване на сградата. Със скорост на движение до 12м/мин.,дава възможност да се транспортират хора и материали.

Строителен подемник за асансьорна шахта по размери на клиента

Платформи БГ ООД e специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Строителни подемници и хаспели по размери на клиента

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: “ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Не намираш правилния размер строителен или индустриален подемник за твоите нужди? Обади ни се 0877360060 !