Строителен подемник за асансьорна шахта

Строителен подемник за асансьорна шахта под наем с товароподемност до 1 тон. Хаспели Electroelsa Elsa PM 10 са подходящи за монтаж в асансьорна шахта . Строителният подемник Electroelsa Elsa PM-M 10 с товароподемност до 1000кг. и се предлага в 2 разновидности на работния кош подходящ за асансьорни шахти. По този начин предоставя отлична гъвкавост за използване спрямо нуждите за различните специфика на строителните и индустриални обекти.

Хаспел под наем за асансьорна шахта.

Хаспелът Electroelsa Elsa PM-M 10 се предлага е с работна скорост на движение до 12м/мин за превоз на хора и товари. Строителният подемник под наем Electroelsa Elsa PM-M 10 предлага и възможност да работи на принципа на асансьора, с повикване от всеки етаж, както и задължителните предпазни врати за етаж. Хаспелът под наем Electroelsa Elsa PM-M 10 е едно универслано решение за превоз на материали или хора за всеки строителен обект, склад или производствено предприятие. Хаспелът Electroelsa Elsa PM-M 10 ви дава изборът от който имате нужда.

Строителен подемник под наем за асансьорна шахта.

Защо ни е необходимо подемно съоръжение на строителния обект, колкото и малък да е той? Инвестицията в подемно съоръжение е инвестиция за дълъг период от време. Хаспелът Electroelsa Elsa PM-M 10 е професионален тип съоръжение. Съоръжението ще ви помогне в монтажа на скелето, в ремонта на къщата, в ремонта на обществено административна сграда. Със строителния подемник, вие запазвате здравето на вашите работници, като увеличавате производителността на строителната площадка.