Строителни мачтови подемници под наем за 18 етажен блок

Подемни платформи под наем Добрич

Строителни мачтови подемници под наем за 18 етажен блок за проект по програмата за саниране. Дейностите са осъществени с 2 броя двуколонни подемни платформи и 2 броя едноколонни с две премествания. Срок на изпълнение 90 дни.

Фасадни платформи под наем Добрич

Защо да използвате подемни платформи за СМР по фасадата? Подемните платформи са съоръжения с лесен и бърз монтаж. Подемните платформи са професионалния начин да изграждате фасадите, като пестите време докато работите. Времето за монтаж на едно платформено съоръжение с дължина 28м. и височина 40м. е 6 работни часа. За 6 часа имате решение и започвате да работите. Или покривате 1200кв.м. в рамките на работния ден. Работата започва, веднага след монтажа на съоръжението. Материалите, с които, ще работите са на работната площадка на платформата и те достигат желаната височина без каквото и да е усилие. Просто натискате лоста за движение нагоре или надолу и достигате желаната височина. Най-бързия и лесен начин да изградите фасада е с подемни платформи от Платформи БГ ООД. Ние сме специализирана компания в продажби, наем, сервиз на мачтови подемници. Реализирали сме над 130 проекта на територията на Р. България.

Строителни мачтови подемници под наем за саниране

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Строителни мачтови подемници под наем за 18 етажен блок

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .