Строителни мачтови подемници под наем

Строителни мачтови подемници под наем

Строителни мачтови подемници под наем за реализиране на проект по НПЕЕМЖС. Проектът е реализиран с две двуколонни подемни платформи и една едноколонна подемна платформа. Обектът е 13 етажен жилище блок с височина от 42м. Изпълнихме доставка, монтаж, узаконяване, поддръжка, преместване, демонтаж и извозване от обект на строителните мачтови подемници. Бързото изпълнение по монтаж и преместването на подемните платформи, позволи на възложителя да изпълни обекта за максимално кратко време.

Платформи под наем Добрич

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Платформи за саниране под наем Добрич

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ще санираш и са ти необходими строителни мачтови подемници под наем? Обади ни се – 0877360060 ! Ние сме твоите хора!