Строителни платформи под наем

Строителни платформи под наем

Строителни платформи под наем за проект за саниране на 13 етажен блок с височина 42 метра в град Добрич. Изпълнихме цялостно обслужване на възложителя по доставка, монтаж узаконяване на подемните платформи. Обекта реализиран по НПЕЕМЖС ще се реализира с две двуколонни подемни платформи с едно преместване. Добрата координация с изпълнителя на фасадата, позволява преместването на една двуколонна платформа да се реализира в рамките на един работен ден. Спестяването на работно време и високата ефективност са основните предимства при работата със строителни подемни платформи при саниране или при изграждането на нова фасада.

Строителни мачтови подемници под наем Добрич

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. редставляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Строителни подемни платформи под наем по НПЕЕМЖС

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ще правиш проект по НПЕЕМЖС и ще са ти необходими строителни платформи под наем? Обади ни се – 00359877360060 !