Строителни подемници под наем Ирис парк София

Строителни подемници под наем Ирис парк София

Строителни подемници под наем Ирис парк София. За обект Ирис парк София, доставихме, монтирахме и узаконихме три броя строителни подемници с товароподемност до 2000кг. Изборът на правилните строителни подемници – хаспели за вашия обект е от ключово значение за подобряване на ефективността при вертикалния транспорт. На обект Ирис парк монтирахме новопроизведен строителен подемник Electroelsa Elsa PM23/2023г. и два броя строителни подемници в отлично техническо състояние Geda 1500Z/ZP/2014г. Удоволствието и възможността да работиш с новопроизведена подемна техника, оказва своето положително влияние върху крайния резултат. А именно, по бърз и надежден вертикален транспорт на хора и материали на строителния обект. Професионалните строителни подемници за хора и материали са неизменна част от работните процеси на всеки строителен обект. Ключово при наемането на строителните подемници, бе размера на работните им пространства. Хаспелът Electroelsa Elsa PM23 е с размери на работния кош 2280ммх1340мм. Работния кош на модела Geda 1500Z/ZP е 3300ммх1450мм.. И двата модела са подходящи за превоз на гипс картон, врати, прозорци, дограма, кабели, тръби, гранитогрес, лепило, окачени тавани и хора.

Строителни подемници под наем Ирис парк София

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

1500кг. строителни подемници под наем

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!