Строителни подемници под наем за виадукти

Строителни подемници под наем за виадукти

Строителни подемници под наем за виадукти и мостови съоръжения. Изпълнихме доставка, монтаж, узаконяване и поддръжка на едноколонни строителни подемници за ремонт на мостовите съоръжения на автомагистрала Хемус. Проекта е реализиран с четири едноколонни подемни платформи и две двуколонни подемни платформи. Строителните подемници подпомогнаха процеса по реконструкция и реновиране колоните поддържащи пътните платна на магистрала Хемус.

Фасадни строителни подемници под наем

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения.  Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Строителни подемници за саниране по НПЕЕМЖС

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!