Телфер Imer G500 за сервизно обслужване

Телфер Imer G500 за сервизно обслужване

Телфер Imer G500 за сервизно обслужване. На Платформи БГ ООД и бе възложено да намери решение за обслужване на покрива на сграда 3 на Garitage park. За целта, ние надградихме телфер Imer G500, като му добавихме висок клас колела и противотежести така, че да има възможност да повдига материали до 500кг, като по този начин, поддръжката на сградата ще има възможност за лесно обслужване на VRV системите върху покрива. Предложеното решение, бе одобрено от клиента и бе извършен монтаж и пуск в експлоатация.

Телфер Imer G500 за сервизно обслужване

Платформи БГ ООД e специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Професионални въжени телфери

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: “ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Търсиш нестандартно решение за трудна задача? Обади ни се – 0877360060 !