Въжена платформа под наем – Язовир Студена

Въжена платформа под наем - Язовир Студена

Въжена платформа под наем – Язовир Студена, за възстановяване и реконструкция на язовирната стена на язовир Студена. За по-голямо улеснение в обслужването на проекта, добавихме към основата на подемната платформа колела под всеки крака. Добавянето на колелата, позволи на потребителите да придвижват конструкцията на въжената платформа по борда на язовирната стена лесно и бързо. Височината на язовирната стена е 50м.

Въжена платформа под наем

Платформи БГ ООД – Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения.

Въжена платформа под наем – Язовир Студена. С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!