Въжена платформа под наем за арт инсталация

Въжена платформа под наем за арт инсталация

Въжена платформа под наем за арт инсталация Студентски град. Артистите от Студио 140 Идеас ООД, наеха въжена платформа за изографисването на огромен стенопис на едно от общежитията на УАСГ. И тук изпълнихме цялостно обслужване по доставка до адрес, монтаж, узаконяване, демонтаж и извозване от адрес на въжената подемна платформа. Въжената подемна платформа монтирана на обекта бе с размери дължина 7.50м и височина от 40м. Срок на изпълнение на проекта – 10 календарни дни. Въжените подемни платформи са още едно решение даващо възможност за разнообразна употреба и адаптиране спрямо нуждите на обекта. Въжените подемни платформи предлагат дължина на платформата до 7.50м., и височина на до 100м.

Въжена платформа под наем за арт инсталация

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Кабелна платформа под наем

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 0877360060 .