Въжена платформа в асансьорна шахта Sky Fort

Въжена платформа в асансьорна шахта Sky Fort

Въжена платформа в асансьорна шахта Sky Fort за монтаж на конструкцията на асансьорите. За нуждите на компания за метални конструкции и изпълнение на дейности в асансьорните шахти на обект Sky fort, доставихме и монтирахме два броя въжени платформи с дължина на въжето до 100м и размер на коша по задание на клиента. Въжените платформи – люлка са още един инструмент за вертикален транспорт на строителния обект. Въжените люлки са гъвкаво решение за монтаж на фасади и метални конструкции.

Въжена платформа в асансьорна шахта Sky Fort

Платформи БГ ООД e специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Въжени люлки под наем

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: “ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .