Въжени платформи под наем София

Въжени платформи под наем София

Въжени платформи под наем София. Доставихме, монтирахме, узаконихме и предоставихме за ползване под наем 4-ри броя въжени подемни платформи за изграждане на фасадата на една от най-новите офис сгради в град София. Въжените платформи, ще се използват за монтаж на окачена фасада от камък. Въжените платформи, ще покрият южната фасада с размери – дължина 28м, и височина от 28м. Въжените платформи са с размер на работния кош от 7.5м. Извършихме цялостно обслужване към възложителя – доставка до адрес, монтаж, узаконяване, демонтаж и извозване от обект. Време за изпълнение на дейностите – 2 работни дни.

Въжени платформи под наем София

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Кабелни платформи под наем София

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Имате проект за изграждане на фасада или за реновиране? Обади ни се – 0877360060 !