Въжени платформи под наем

Въжени платформи под наем

Въжени платформи под наем за изграждането на аварийното стълбище на хотел България в град Бургас. Извършихме доставка, монтаж и узаконяване на два броя въжени платформи, разположени върху тесния покрив на хотел България в град Бургас. Въжените платформи ще спомогнат за монтаж на аварийното стълбище на хотела, при извършване на неговата реконструкция. Въжените подемни платформи са още една технологична възможност за работа по фасадата на всеки един обект. Гъвкави решения спрямо нуждите на всеки един обект.

Кабелни платформи под наем

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Въжени подемни платформи под наем

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .