Въжени подемни платформи – люлки

Въжени подемни платформи - люлки

Въжени подемни платформи – люлки за обект в центъра на град София. Доставихме и извършихме монтаж на два броя въжени подемни платформи – люлки за монтаж на топлоизолация на новострояща се сграда. Монтажът на самите люлки се извърши във въздуха, поради това, че под фасадата има покрив на друга сграда. Размерите на двете люлки са с дължина 5м., и височина на подем до 28м. Въжените люлки са допълнение към вече доставени и монтирани колонни подемни платформи за монтаж на окачена фасада.

Въжени подемни платформи – люлки

Въжените подемни платформи тип “люлка” са още едно решение при изграждане на окачени фасади или монтаж на топлоизолация. Въжените люлки са с дължина от 2.50м до 10.00м. Въжените платформи – люлки са с товароносимост от 850 до 650 кг. Въжените люлки могат да се използват и за поддръжка и почистване на фасади. Кабелната висяща платформа е лесна за транспорт и монтаж. Кабелната висяща платформа не изисква специализирани умения и инструменти. Единствено е необходимо да определите мястото за монтаж и да прецените условията.

Кабелни висящи платформи

Платформи БГ ООД е компания, тясно специализирана в отдаването под наем, продажбата и сервизното обслужване подемни платформи / мачтови подемници, хаспели / строителни подемни и строителни асансьори за нуждите на строителния бранш и индустриалното производство. Платформи БГ ООД произвежда индустриални и строителни подемници по размер на клиента, целящи максимално удовлетворяване на необходимостта за съоветната употреба. Платформи БГ ООД е партньорът, с който бихте работили за постигане на вашите цели в най-кратки срокове.