Въжени висящи работни платформи за саниране

Въжени висящи работни платформи

Въжени висящи работни платформи за саниране – гр.Тервел, бяха използвани за саниране на 8 етажен блок през м. Юли 2016г. Проектът с използването на окачени работни платформи в гр. Тервел, бе реализиран с 3 броя платформи. Едновременната работа и по трите фасади спести време и средства на изпълнителя на проекта. Времето за монтаж на 3-те кабелни платформи бе за един работен ден. С въжените люлки, едновременно се работи по предна фасада, задна фасада и калкан. Време за изпълнение на този жилище блок състоящ от 5 входа и височинна от 24 м. бе 60 календарни дни.

Въжени висящи работни платформи за саниране

Окачените работни платформи са гъвкаво решение за бързо изпълнение на проекти. Времето за сглобяване на една кабелна платфрома е 4 часа. Кабелната платформа е подходяща както за саниране на сгради така и за монтиране на фасади, миене на стъкла, ремонт на коминни тела на индустриални производства. С употребата на въжени висящи платформи, вие сте гъвкави бързи, като всичко това ви спестява човекочасове. И най-важното: в разглобен вид въжената платформа е подходяща за превоз с вашия работен бус или двуосно ремарке.

Кабелни висящи работни платформи за саниране

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Кабелни платформи за саниране

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ще санираш или ще изграждаш фасада? Искаш да си бърз и гъвкава? Обади ни се 0877360060 !