Фасадни мачтови подемници под наем Софийски университет

Фасадни мачтови подемници под наем Софийски университет

Фасадни мачтови подемници под наем Софийски университет. Един от лидерите във фасадното строителство, нае 4 броя двуколонни подемни платформи за изграждането на окачените фасади на новия корпус на Софийски университет. Височината на сградата е 15.50м. Изборът на фасадни мачтови подемници за изграждане на фасада с височина от 15.50м., е ефективността, която получават спрямо традиционното скеле. Дължината на подемните платформи е 28м., на всяка една от 4-те страни на сградата. Планираният срок на изпълнение е около 100-115 дни.

Фасадни мачтови подемници под наем Софийски университет

Платформи БГ ООД e специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Мачтови подемни платформи под наем

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: “ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!