Хаспел за керемиди Bumpa 10м. за Тодор и Иван от гр. Димово

Хаспел за керемиди Bumpa 10м. за Тодор и Иван от гр. Димово

Хаспел за керемиди Bumpa 10м. за Тодор и Иван от гр. Димово. Специалистите по изграждане и ремонт на покриви, Тодор и Иван от гр. Димово, област Видин, са горди собственици на хаспел за керемиди Bumpa 10м. Хаспелът за керемиди Bumpa 10м., ще улесни работата на цялата бригада, като ще намали и разходите за допълнителни работници за качването на керемидите, които и без това трудно се намират. Поръчаха в събота, доставихме в първия работен ден на седмицата. Демонстрирахме как се монтира, работи и демонтира така, че работата с хаспела за керемиди да е лесна и сигурна. Предвид лекотата на хаспела за керемиди, то най-лесния и подходящ начин е да превозвате хаспела за керемиди с ремарке или бордови бус.

Хаспел за керемиди Bumpa 10м.

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Хаспел за керемиди под наем

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Свалянето и качването на керемидите е предизвикателство? Наеми или купи хаспел за керемиди. Спести време и ресурс при ремонта или изграждането на покрива. Обади ни се 0877360060 !