Хаспел за керемиди под наем град Божурище

Хаспел за керемиди под наем град Божурище

Хаспел за керемиди под наем град Божурище. За да улеснят работата по ремонта на покрива на къщата си, семейство Любенови, си наеха хаспел за керемиди Bumpa с работна височина 9м, за свалянето на старите керемиди и качването на новите 1650 керемиди. Необходимото време за качване на това количество керемиди с разполагането им по покрива е не повече от 3 работни часа.

Хаспел за керемиди Bumpa 10м.

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Хаспел за керемиди под наем

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Свалянето и качването на керемидите е предизвикателство? Наеми или купи хаспел за керемиди. Спести време и ресурс при ремонта или изграждането на покрива. Обади ни се 0877360060 !