Хаспел за керемиди под наем кв. Бояна

Хаспел за керемиди под наем кв. Бояна

Хаспел за керемиди под наем кв. Бояна. Фирма занимаваща се с ремонт на покриви, нае за седмица хаспел за керемиди за да свърши своята работа по подмяната на покрив на къща в кв. Бояна, град София. Хаспелът за керемиди Bumpa, спестява време и ресурс при изграждането или ремонт на покрива. Движението на хаспела за керемиди е двупосочно. Може да сваля и да качва керемиди. Бързо лесно и удобно, като детска игра, сваляш и качваш керемидите. Хаспелът за керемиди Bumpa е незаменимият помощник. Не мрънка, не закъснява за работа, не спори, просто РАБОТИ. Хаспел за керемиди Bumpa позволява до качите до 1000 керемиди за до 25 минути. Хаспелът за керемиди Bumpa се предлага с електрически монофазен мотор с мощност от само 750W и скоростна кутия, която допълва отличната му работа. Товароподемността на хаспела за керемиди е до 15кг на зъб и не повече от 80кг по цялата дължина на конвейерната лента. Керемиди, тухли, ролки с битумна мембрана, всичко може да се качи или свали на покрива с хаспела за керемиди Bumpa.

Хаспел за керемиди под наем кв. Бояна

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Лентов транспортьор за керемиди под наем

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!