Хаспел за керемиди под наем с.Кранево

Хаспел за керемиди под наем с.Кранево

Хаспел за керемиди под наем с.Кранево. Строителна фирма Римида ЕООД от град Добрич, нае хаспел за керемиди за изграждането на покривите на 12 новостроящи се къщи. Строителството се извършва на 30м от плажната ивица в с.Кранево (до к.к. Албена). Според собственика на фирмата, при изграждането на всеки един покрив му спестяваме до 3 ма работници и около 5 000лв преки разходи за изграждането на 12-те покрива. След завършването на проекта, равносметката е: качени 45 000 керемиди, и спестени 20 работни дни време. Вижте видео и снимки от обекта.

Хаспел за керемиди под наем с.Кранево

Платформи БГ ООД e специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Подемник за керемиди под наем с.Кранево

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: “ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Свалянето и качването на керемидите е предизвикателство? Наеми или купи хаспел за керемиди. Спести време и ресурс при ремонта или изграждането на покрива. Обади ни се 0877360060 !