Хаспел за керемиди под наем в гр. Перник

Хаспел за керемиди Перник

Хаспел за керемиди под наем в гр. Перник за трудния процес по сваляне на стари керемиди, които да запазим за други нужди. Хаспелът за керемиди беше използван и за качване и подредба на новите керемиди, които да удължат живота на къщата с още 50 години. Хаспел за керемиди под наем е най-доброто решение за ремонт на покрива. Хаспел за керемиди Bumpa е с работни височина за къща до 2 етажа – 7 м. Хаспел за керемиди Bumpa е и за къща до 3 етажа с работна височина до 9м. Хаспелът за керемиди Bumpa, ви позволява да работите без да прекъсвате за почивка или хранене. Предимствата на хаспела за керемиди Bumpa са: НЕ ПИЕ!!! НЕ ПУШИ!!! НЕ МРЪНКА!!! НЕ ПСУВА!!! НЕ ЗАКЪСНЯВА!!! НЕ СЕ ОПРАВДАВА!!!

Керемиден хаспел

Хаспелът за керемиди Bumpa се предлага за покупка или под наем. Ти избираш, колко лесно да работиш!!! Обади ни се и си поръчай хаспел за керемиди Bumpa!!! Платформи БГ ООД e специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Хаспел за монтаж на керемиди

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Хаспела