Кабелна подемна платформа Star Lift SL10 е перфектното решение за изграждане и реновиране на всякакъв вид фасади. Кабелната подемна платформа Star Lift SL10 дава отлични възможности да бъдете гъвкави в строително-ремонтните дейности. Кабелната подемна платформа Star Lift SL10 е отлично решение в проектите за саниране на сгради по програмата за Енергийна ефективност. Лесен монтаж, лесна за използване, улеснен процес по преместване. Кабелната подемна платформа Star Lift SL10 е с широчина от 2m до 10m и височина до 150m с товароподемност спрямо работната дължина от 450кг до 650кг.

Въжена люлка за фасади

Едно от предимствата на Кабелната подемна платформа Star Lift SL10, е че на работната площадка има извод 220V, което ви позволява да използвате нужните ви инструменти без да опъвате допълнителни  удължители, да забърквате лепилото на самата работна площадка, да извършвате повече от една операция в определен момент. С Кабелната платформа Star lift SL 10 спестявате време и ресурс, което води до по-голяма производителност. Кабелна подемна платформа Star Lift SL10 може да се използва и за боядисване и декорация на външни стени, почистване на фасади на високи сгради, работа по външните стени на кораби, мостови съоръжения, кули, язовирни стени, индустриални комини, комини на ТЕЦ.

Въжен подемник за фасади

Кабелната подемна платформа Star Lift SL10К се транспортира лесно. Общото є тегло е 2300kg, което позволява да се транспортира с малък бордови камион разглобена на съставните си елементи. Kабелната подемна платформа Star Lift SL10 се нуждае от захранващо напрежение 380V. Мощност на моторите 2х1.8kW. Кабелната подемна платформа Star Lift SL10 е на достъпна цена и всяка строителна компания може да си позволи това съвременно съоръжение. Ако не желаете ДМА, можете да наемете кабелната подемна платформа Star Lift SL10 за нужния ви период. За повече информация посетете сайта на Platformi.bg.

Въженни платформи под наем

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Въжени люлки под наем

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”