Верижен телфер 1т.

Верижен телфер 1т.

Верижен телфер 1т.. Лидер в производството на дограма, ни се довери за доставка и монтаж на верижен телфер 1т. с височина на монтаж 13м. Добавени бяха и бутониери за повикване от всеки етаж от общо три спирки. Монтажът, се извърши върху налична инфраструктура получена от клиента в едно със сградата, която ще ремонтират и приобщят за работни нужди. Верижният телфер е още една възможност за решение за подем във вашето производство, цех, работилница или гараж.

Верижен телфер 1т.

Платформи БГ ООД e специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Chain hoist 1t.

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: “ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!