Подемна платформа Electroelsa Elsa P 26

Направете запитване

Платформи под наем от Платформи БГ

Подемна платформа Electroelsa Elsa P 26 е отлично решение за изграждане и ремонт на фасади. Подемните платформи Electroelsa Elsa P40 са последно поколение подемни съоръжения в помощ на фирмите за изграждане на фасади. В мачтовия подемник Electroelsa Elsa P26, са имплементирани най-съвременните технологии в електрооборудването. Основните компоненти, които се използват в модулите за управление са Schneider, Lovato, Omron, Harting. Наличието на тези компоненти, гарантира максимална надеждност и дълговечност на съоръжението.

Подемна платформа за фасади

Техническите характеристики на подемна платформа Electroelsa Elsa P 26, отговарят на нуждите на нашия пазар за височинна работа. С максималната си височина до 160 м., ширина до 25.76м. при двуколонна платформа и 7м при едноколонна платформа, съоръжението ще отговори на всички ваши изисквания. Като всеки друг модел от разнообразието на предлаганите подемни съоръжения от италианския производител Electroelsa, така и модела Elsa P26 е максимално съобразена с работните процеси на обекта при монтаж и изграждане на фасади.

Подемна платформа под наем

Едно от уникалните предимство на модела Elsa P26, е неговата скорост на подем. За разлика от много други производители, тук скоростта на движение на платформата е 10м/мин., което за подобно съоръжение е една от най-високите. Какво значение има скоростта на движение? По-високата скорост на движение ви спестява време за достигане на работна позиция при изграждането на фасадата. Предимствата на подемните платформи са доказани в годините. Пести време. Пести усилия. Повишава ефективността в работните процеси. Всички материали при изграждане на фасадата са на работната площадка, при вас. Не е необходимо да имате допълнителна механизация за превоз на основните материали за изграждане на фасадата.

Строителна платформа под наем

Предимствата на Electroelsa Elsa P26 е и неговата универсалност. За да са максимално гъвкави, производителят Electroelsa, е предвидил основният компонент – колоната(мачтовата секция) да е универсален за серията лек клас съоръжения, които произвежда. Мачтовата секция за Elsa P26 е съвместима със следните модели строителни подемници – Elsa PM-M10, Elsa H05, Elsa P26. Съвместимостта на колоните(мачтовите секции), позволява с един основен компонент, Вие, да имате набор от съоръжения, които да използвате в различни проекти и в различни дейности. Дали ще ви е необходим строителен асансьор или строителен подемник или строителна подемна платформа, Вие, сте гъвкави. Тази универсалност, ви дава добавена стойност към работните ви процеси. Ако, и Вие искате да надградите вашите работни процеси, обадете ни се. Ние, ще ви осигурим доставка, обучение, монтаж, демонтаж, поддръжка на вашите съоръжения. Обадете ни се! Ние, ще ви консултираме и заедно, ще изберем най-правилното решение за вашите нужди. За да ви е лесно!

За повече информация за наем или покупка използвайте формата за запитвания.

Технически данни в прикачения файл по-долу.

Изпрати запитване или ни се обади на 00359877360060 .

Направете запитване

Свържете се с нас

Направете запитване за наш продукт