Подемни платформи под наем за саниране на 8 етажен блок

Подемни платформи под наем за саниране на 8 етажен блок

Подемни платформи под наем за саниране на 8 етажен блок с височина 24м. За нуждите на свой дългогодишен партньор, Платформи БГ ООД достави и монтира два броя двуколонни подемни платформи четири броя едноколонни подемни платформи за изпълнение на проект по програмата за саниране. Целта е, проектът да бъде изпълнен за 92 календарни дни. Благодарение на доброто взаимодействие между екипите ни, проекта бе изпълнен в заложените предварително срокове. Използването на подемни платформи за саниране, ви спестява изключително много време и ресурси. Изградили сме целия процес по доставка, монтаж, узаконяване, поддръжка, преместване, демонтаж и извозване от обект, по начин който да улесни работата ви. Да сте фокусирани само и единствено върху изпълнение на вашите задачи.

Подемни платформи под наем за саниране на 8 етажен блок

Платформи БГ ООД e специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Мачтови подемници под наем за саниране на 8 етажен блок

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: “ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Имате проект за саниране? Искате да го изпълните бързо и качествено?