Строителен асансьор Electroelsa EHP800

Направете запитване

Строителен асансьор 1 тон под наем

Строителен асансьор Electroelsa EHP800 е подемно съоръжение, с товароподемност до 1000кг. Строителният асансьор Electroelsa EHP800 осигурява бърз, ефективен и сигурен начин за транспортиране на материали и персонал на работни места в различните отрасли. Строителният асансьор Electroelsa EHP800 се предлага в стандартен размер на клетката с вътрешни размери 1120 x 2100 мм и товароподемност от 10 пътника или 1000кг. В производството на този строителен асансьор, са вложени компоненти на Schneider, Lovato, Omron и Harting.

Строителен асансьор 1тон под наем

Както във всички други строителни асансьори и тук за задвижване на съоръжението, се използва мотор-редуктор, предаващо движение към зъбно колело, което от своя страна се движи по зъбен гребен. Всяко едно от съвременните съоръжения за превоз на хора и материали е обезпечено с аварийна спирачка, отговаряща на актуалните европейски машинни директиви. Както и в другите модели от серията подемници на производителя Electroelsa, и тук съоръжението е оборудвано с автоматична гресираща система. Система против претоварване. Аварийна спирачка. Горещо поцинкован работен кош.

Индустриален подемник 1 тон.

Строителен асансьор Electroelsa EHP800 е съоръжение подходящо за обекти със средно натоварване. То е подходящ да се монтира на всеки един строителен обект, силоз за гипс, на комина на електроцентрала, при ремонта на охлаждаща кула в някой производства. Управлението на строителният асансьор се осъществява от кабината, посредством бутон, като има и функция за “следващ етаж”. Строителният асансьор Electroelsa EHP800 се предлага с избор на две или три врати. Този строителен асансьор, ще спомогне да надградите вашите ежедневни работни процеси, като ви спести време и увеличи производителността.

Ако, и Вие искате да надградите вашите работни процеси, обадете ни се. Ние, ще ви осигурим доставка, обучение, монтаж, демонтаж, поддръжка на вашите съоръжения. Обадете ни се! Ние, ще ви консултираме и заедно, ще изберем най-правилното решение за вашите нужди. За да ви е лесно!

За повече информация за наем или покупка използвайте формата за запитвания.

Технически данни в прикачения файл по-долу.

Изпрати запитване на sales@platformi.bg или ни се обади на 00359877360060 .

Направете запитване

Свържете се с нас

Направете запитване за наш продукт